28 syyskuuta 2022

Artesaaniopintojeni näyttötyöt

Unisieppari

Ensimmäisenä näyttötyönäni tein ison unisiepparin. Kehän halkaisija on 35cm ja kokonais korkeus noin 80cm. Unisiepparin tekeminen oli nopeaa ja helppoa. Vaikeinta oli verkon tekeminen, kun en meinannut saada siitä symmetristä sitten millään, mutta muutaman kerran kun purin ja aloitin alusta niin johan alkoi sujumaan.
Lue lisää unisiepparista

Miniryijy

Toisena näyttötyönäni tein miniryijyn pöytäkangaspuilla. Ryijy sai ideansa syksyllä 2017 kun Suomen 100-vuotis juhla oli lähestymässä. Ensin oli tarkoitus käyttää väreinä pelkästään sinistä ja valkoista. Mutta löydettyäni ihanan väriset langat, jotka olivat kuin suoraan Suomen luonnosta ja joiden nimetkin sopivat Suomen vuodenaikoihin, vaihdoin ideaa lennosta. Ryijy on valmistettu pöytäkangaspuilla ja nukat on solmittu gordionin solmuilla loimilankaan.
Lue lisää miniryijystä

Neulahuovutettu taulu

Kolmantena näyttötyönäni tein neulahuovutetun taulun isälleni hänen koirastaan. Mietin muutaman kerran kehtaanko tätä edes esitellä täällä blogissa, koska mielestäni tämä meni niiiiin pieleen, kuin vaan voi mennä...
Lue lisää neulahuovutetusta taulusta (jos uskallat)

Ohjaustoiminnan valmistelu ja toteutus

Neljäntenä artesaaniopintojeni näyttötyönä suunnittelin, valmistelin ja toteutin ryhmän ohjaamisen. Ohjasin ryhmän valmistamaan pienen taulun pintahuovuttamalla, neulahuovutustekniikalla.
Lue lisää ryhmän ohjaamisen näytöstä

Huivi salomoninsolmuilla

Viidentenä ja viimeisenä näyttötyönäni tein kolmiohuivin salomonin solmuilla.
Lue lisää salomoninsolmu huivista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti